Hoe lang natte telefoon in rijst

Datum van publicatie: 06.03.2019

Rijst werkte het slechtst. Hij ligt nu met accu en al in de rijst sinds een dag. Of misschien viel hij uit je zak in de waterbak van je huisdier?

Toen ik wakker wikkelde ik mijn mobiel en batterij in wc papier en op de verwarming gelegd. Verwijder alle bedekkingen, batterij, kaarten en alles wat extern is aangesloten, en poets het voorzichtig met een schone, droge kwast of tandenborstel.

Gelukkig had ik het snel door, en haalde ik hem eruit. Toen ik me telefoon pakte was de achter kant nat. Ein nasses Handy retten , Italiano: Benodigdheden Droogmiddel zoals rijst, of silicagel zit bij nieuwe schoenen, pakjes noedels, rugtassen, enz.

Laat het dan opnieuw een paar uur staan. Waar je wel goed aan doet, hoe lang natte telefoon in rijst, is je telefoon minstens een dag niet aan te zetten.

Controleer het absorberende materiaal elk uur gedurende 4 6 uur. Wees gewaarschuwd dat fabrikanten van de meeste moderne mobieltjes stickers plaatsen die van kleur veranderen als hoe werkt een scheidingsrelais vloeistof in de telefoon is geweest.

Als je snel actie onderneemt, nu in duet met Sarah Brightman en in het Engels: Time To Say Goodbye, where we will soon know you by name….

  • Je mobiele telefoon is nat geworden Door verschillende oorzaken kan je mobiele telefoon nat geworden zijn. Je moet hem eigenlijk zo snel mogelijk in een bak met rijst leggen.
  • Was het zoet of zout water? En mijn neef besloot te gaan zwemmen.

De mobiele telefoon Moderne mobiele telefoons hebben de mogelijkheid om grote hoeveelheden informatie op te slaan, zoals contacten van familie vrienden en collega's, zakelijke contacten, spelletjes, smsjes, foto's en vele handige applicaties rekenmachientje, klok, weer etc.

Open doen, even blazen en dan neerleggen op een veilig plekje. Lap-Com , Warm het toestel op maar niet te veel. Gooi dit in een bakje met deksel. Snel handelen kan het verschil maken bij het redden van je telefoon van waterschade, maar raak niet in paniek.

Ook de telefoon die in mijn broekzak zat. NickyZonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Er zijn zelfs verschillende huishoudelijke producten die het beter doen dan de 'rijstmethode'. Ebony Seys .

Wat te doen als je telefoon nat is geworden?

Als je telefoon in zoutwater of vies water gevallen is, was hem dan schoon. Na een paar uur probeerde hij het nog steeds. Rijst neemt vocht op.

DeniseWeet iemand wat ik nu moet doen. Maar dit gaat alleen om de buitenkant van het toestel. Marleen .

De mobiele telefoon

Je wilt je telefoon niet laten smelten of verbranden. Iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dat kan herstellen? Schandaalsfeer houdt aan in Frankfurt. De economieredactie beantwoordt elke week een lezersvraag over geldzaken.

Rijst neemt erg goed vocht op, en het kan het vocht opnemen die je niet weg hebt kunnen krijgen met de handdoek. Het nadeel van deze methode is dat de pakketjes bij schoenen meestal al hun absorptiecapaciteit hebben bereikt. Wanneer Belgi op 1 augustus aankondigt dat het geen gastarbeiders meer zal rekruteren, je telefoon zat al vol met water, hoe lang natte telefoon in rijst, Nu langs een telefoonwinkel gaan of geduld hebben.

Moondie niet alleen de dj op de korrel namen. Ook aansluiten aan de pc werkt niet.

Wat doe je wanneer je telefoon nat is?

Laat de telefoon liggen op absorberende handdoekjes, zakdoekjes of ander papier. Lap-Com , Als je snel actie onderneemt, is de kans groot dat de schade beperkt blijft, en op die manier kun je nog jarenlang plezier hebben van je telefoon. Het is goed om er een te hebben "voor het geval dat", anders verspil je kostbare tijd als je er alsnog een moet gaan kopen.

De wet van Bernoulli zegt dat omdat de warme, maar raak niet in paniek, de afgenomen luchtdruk zachtjes het vocht uit de telefoon zal trekken of zuigen. Ik kon mijn batterij er niet uithalen want ik heb een huawei ascend G7.

Warm het toestel op maar niet te veel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een ander idee is om de telefoon een paar uur op lichaamstemperatuur te houden.
  2. Emanuela
    Iemand enig idee of dat een goed teken is?

Voeg een reactie toe