restaurant de goedendag bvba zone Antwerpen. Je ontvangt retour treintickets voor 2 personen en overnacht 1 of 2 nachten in een fijn hotel in Nederland, ns maastricht naar antwerpen." />

Ns maastricht naar antwerpen

Datum van publicatie: 01.03.2019

Klantenservice alles over Klantenservice. Boek online en vermijd boekingskosten.

Bovendien kunt u met deze kaart gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer in de periode dat de kaart geldig is. E-tickets die slecht zijn afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.

Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Prijs per kamer excl. Reis voordelig naar België met Early Bird! Met de vouchers bestel je op de website van NS je 2e klas treintickets.

De annuleringskosten bedragen de volledige kosten ns maastricht naar antwerpen het geboekte arrangement.

U kunt de Antwerp City Card aanschaffen bij de infobalie van Visit Antwerpen, op niveau 0 van het centraal station vlakbij de roltrappen. Boek online en vermijd boekingskosten. Alle tarieven zijn op basis van de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden. Maak dan snel een keuze uit n van de vele bestemmingen van ons NS Treinarrangement.

De prijzen van treintickets voor Intercity Brussel zijn afhankelijk van het vertrek- en aankomststation en het moment van boeken en reizen. Zakelijk alles over Zakelijk. De annuleringskosten bedragen de volledige kosten van het geboekte arrangement.
  • Het kan in geen geval worden aangeboden op een andere drager bijv. Ondertussen geniet je van een kopje koffie en verdiep je je alvast in je bestemming.
  • Boek hier een van de leuke hotels in Valkenburg en maak een spook excursie in de Grotten van Valkenburg.

Opties flexibiliteit Thalys

Deze kortingsbonnen zijn langer geldig dan de geldigheidsduur van de kaart, dus deze kunt u bewaren voor een volgend weekendje Antwerpen! Ook op de Veluwe hebben wij een aantal hotels waar je met de trein naartoe kunt reizen.

Tips voordelig reizen Thalys Boek zo vroeg mogelijk, u heeft dan de meeste kans op de laagste prijzen. Onze bestemmingen alles over Onze bestemmingen.

Bekijk voorafgaand aan je hotelverblijf de verschillende mogelijkheden om de route van het station naar je hotel te plannen op www.

En reist u op een doordeweekse dag, maar het is ook mogelijk om met ons NS Treinarrangement te genieten van het vele natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Natuurlijk heb je de keuze uit alle grote steden, dan is dit tarief ng goedkoper! Vanuit de Randstad reist u snel met de trein naar Antwerpen. Bekijk dan de leuke wandelingen door Antwerpen. Kies op basis van uw wensen met welke trein u naar Antwerpen reist, ns maastricht naar antwerpen. Ns maastricht naar antwerpen dan snel een keuze uit n van de vele bestemmingen van ons NS Treinarrangement.

Hulp nodig?

Bekijk hier de volledige tariefinformatie van Thalys. Reisinformatie alles over Reisinformatie. Prijs per kamer excl. Download de app Download van tevoren onze app zodat u ook onderweg op de hoogte wordt gehouden van eventuele wijzigingen.

Raadpleeg voor het volledige reisoverzicht de reisplanner Tickets uitgegeven vanuit of naar Antwerpen-Centraal zijn ook geldig in de gewone treinen vanuit of naar zone Antwerpen. Tot en met 7 dagen voor uw vertrek kunt u het extra voordelige Early Bird tarief boeken. Overweeg dan de Antwerp City Card. Bekijk dan de leuke wandelingen door Ns maastricht naar antwerpen. Tijdens uw reis wordt u van alle gemakken voorzien, zodat u heerlijk kunt ontspannen in een comfortabele stoel.

Boek uw treinticket

Boek online en vermijd boekingskosten. Kies uit 1 of 2 nachten. Je pakt je weekendtas, een goed boek, de krant of je tablet en vervolgens ga je alleen maar ontspannen.

  • Deze kaart is verkrijgbaar voor 24, 48 of 72 uur en geeft gratis toegang tot diverse grote musea en De Koninck Antwerp City Brewery.
  • Faciliteiten in de trein Wij informeren u graag over alle faciliteiten aan boord, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen.
  • Kies op basis van uw wensen met welke trein u naar Antwerpen reist.
  • Ook op de Veluwe hebben wij een aantal hotels waar je met de trein naartoe kunt reizen.

Ben je al enthousiast, ns maastricht naar antwerpen. Reizen in de ns maastricht naar antwerpen is vaak goedkoper. Ondertussen geniet je van een kopje koffie en verdiep je je alvast in je bestemming.

In portretformaat verticaal zonder aanpassing van de printgrootte op een laser- of inktjetprinter. Kies wat verdient een operator offshore basis van uw wensen met welke trein u naar Antwerpen reist. Tips voordelig reizen Thalys Boek zo vroeg mogelijk, u heeft dan de meeste kans op de laagste prijzen. Tips voordelig reizen met Intercity Brussel U kunt uw tickets voor Intercity Brussel al vanaf dagen van tevoren boeken.

Met de vouchers bestel je op de website van NS je 2e klas treintickets.

U kunt de Antwerp City Card aanschaffen bij de infobalie van Visit Antwerpen, op niveau 0 van het centraal station vlakbij de roltrappen. Kies op basis van uw wensen met welke trein u naar Antwerpen reist. Reisinformatie alles over Reisinformatie.

Boek online en vermijd boekingskosten. Deze ns maastricht naar antwerpen zijn langer geldig dan de geldigheidsduur van de kaart, bekijk dan onze special deals locaties en ontvang een gratis prosecco arrangement voor jou en jouw gasten. Tips voordelig reizen met Intercity Brussel U kunt uw tickets voor Intercity Brussel al vanaf dagen van tevoren boeken.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe