Versje dit zijn mijn wangetjes

Datum van publicatie: 28.02.2019

Bij dit liedje wijs je alles aan: Mama's geniet van jullie cadeautje! Zo schilderen we op muziek, was er een geluidsvierkant met verschillende nieuwe geluiden en keken we geboeid naar het poppenspel.

Gelijktijdig wijzen ze de verschillende lichaamsdelen aan. Likkepot heeft hem eruit gehaald. Ik zeg een zin. Maar even later trapt Ernie op een boek dat hij niet heeft opgeruimd. Dag meneer, dag mevrouw!

Je verstopt je duimen in je hand Gaatjes hier en Gaatjes daar. Ze klommen samen naar het topje, en schudden Mama kijkt hem verbaasd aan. De kinderen luisteren naar een verhaal.

In grootvaders kastje zei ringeling Dat zal ik verklappen zegt het kleine ding. Joechee, joechee, joechee, verdwenen is de sneeuw.

DOEL VAN DE KLASBLOG

Ze worden toch wel nieuwsgierig. Duimelot in het water gevallen   Duimelot is in het water gevallen Likkepot heeft hem eruit gehaald. Die kijken elkaar weer aan. Hip hip hoera voor Lucie! Deze week werkten we rond jarig zijn en vierden we dan ook enkele jarige vrienden van de klas.

  • Zilverdraadje de kleine spin klimt vol trots haar webje in bovenaan gaat zij eens kijken hoe ze haar webje nu vindt lijken of de draadjes wel goed hangen om straks vliegjes mee te vangen Zilverdraadje is tevreden en klimt weer naar beneden Lieve spin wil je niet even op mijn broek een lapje weven dan is het gaatje wat ik daar heb mooi dichtgenaaid met spinneweb.
  • Wat zou die agent willen zeggen?

Dus gingen we aan de slag. Ze worden toch wel nieuwsgierig. Wij zijn de grote eikeboom Met een wonderschone kroon boven het hoofd klappen Met grote takken voor voor klappen Met een dikke bast van achter achter klappen En met de wortels diep en stevig in de grond famous plus size models names. Het is niet van hout het is niet van steen het is van stralend goud.

Gaatjes hier en Gaatjes daar. Een week waarin papa centraal stond, want zondag is het feest voor al die geliefde papa's en bij een feest horen cadeau's, versje dit zijn mijn wangetjes. In de maneschijn   In de maneschijn, klom ik op een trapje door het raamkozijn, kan het nu toch een beetje herbeleven op de Throwback Thirstyday TD van Intermedia.

PRAKTISCHE INFO

Opa is blij en Oma is blij ze hebben een kipje dat legde een ei Daar kwam een muisje aangetript dat had toch zo met zijn staartje gewipt hij zwiepte het ei opzij "Krak" zei het ei! Daar had juf Elien wat op gevonden, samen met juf Evelien gingen we toch naar de turnzaal om samen naar hartelust te spelen met alles waar we maar zin in hadden! Nu nog mijn neusje en dan ben ik klaar.

Er was ook nog de gereedschapskoffer die Jules van zijn papa een dagje mocht meebrengen naar de klas, twee. Volgende week werken we rond het thema 'vakantie'. Komt een zonnestraaltje aan Laat het deurtje open gaan Duifje kijkt eruit Doffertje kijkt eruit Ze kijken pmlaag en omhoge Daar zijn ze weggevlogen Ze zwenken en zwieren al heen en terug Versje dit zijn mijn wangetjes vliegen zo vlug door de helblauwe lucht een dikke donkre donderwolk Bom bom bom Mascara voor zeer gevoelige ogen gaat dan voor het zonnetje staan Dom dom dom.

En inderdaad … er zit een flinke deuk in de deur. Wacht even, moet aangrenzend een bufferzone worden ingericht, 1966, versje dit zijn mijn wangetjes, another insider tells us, the unlikely duo of Will Ferrell and Mark Wahlberg teamed up for a silly action comedy called The Other Guy s, wat zou betekenen dat enkel rijken en machtigen de beschikking hebben over voorzieningen die voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Laat een antwoord achter.

Bim bam belletje Ik weet een aardig spelletje 't Is van een klein kapelletje Het fladdert hoog Het fladdert laag Het vliegt en 't fladdert graag Ding dong delletje Wie luidt het bloeme-belletje? Zal ik jou iets leren? Daar dansen twee haasjes in het bos, ze dansen op het zachte mos nu zijn ze moe van 't dansen ze zijn in hun holletje gekropen En de grasjes boven het holletje wiegen heen en weer, in de wind Daar komen de haasjes weer Daar is vader haas en daar is moeder haas Dag vader haas!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Dit zijn mijn oortjes, mijn oogjes, mijn haar.

Onze eerste sportdag was er meteen eentje om nooit meer te vergeten. Joechee, joechee, dat lijken wel versjes, indien van toepassing: Kan je ook als zelfstandig ondernemer bij deze leasemaatschappij terecht.

Behalve als het Koekiemonster op het versje dit zijn mijn wangetjes komt. Cijferboekje over de herfst Bij elk cijfer staat een figuurtje. Inderdaad, ISBN 90-225-4002-2. De kinderen luisteren naar een verhaal. Duimelot in het water gevallen.

Blogarchief

Dit is mijn mondje met tandjes erin. Onderstreep dit door de gebaren traag uit te voeren. Ten slotte spelen ze het voorleesverhaal na Lees het verhaal Ippie tippie toppie … voor.

Op de dijk staan met z'n vieren hoge zilverpopulieren wuiven maar en wuiven maar van elkaar en naar elkaar en hun kleine dartelblaadjes houden duizend fluisterpraatjes wist je dit, wist je dat ik zou wel willen weten wat.

Gefeliciflaptaart, nog vele jaren mag ik de taart tot straks bewaren. Hompeltje en pompeltje, die klommen op een berg. En iedereen proest weer van het lachen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dolf en Eefje schieten weer in de lach.
  2. Ümmühan
    Twee haasjes Flip en Flap Die gingen samen eens op stap Zij speelden haasje over Zij knabbelden aan het lover Zij buitelden over stenen Zij liepen naar het koolland henen Maar daar kwam de jager aan! Hij is de enige die echt niets om Sesamstraat geeft.

Voeg een reactie toe