Boek met de camper door noorwegen

Datum van publicatie: 09.02.2019

De volgende dag haalde zij de camper op bij Touring Cars waarmee het avontuur door Noorwegen kon beginnen! Op vakantie gaan met een camper is een avontuurlijke manier van reizen die vooral veel vrijheid geeft.

Hutten met Wasmachine… Read more.

Al vrij snel kwamen we toch een camping tegen die op een mooi plekje lag. Kamperen is een leuke manier om de kosten voor accommodatie tot een minimum te beperken of een manier om de nieuwste glampingtrend te ontdekken.

Het is toegestaan om overal te overnachten in een tent of in de openlucht wanneer er minimaal meter afstand wordt behouden van het dichtstbijzijnde huis of hut. Voor sommigen is het een uitgelezen kans om er even helemaal uit te zijn en rust te vinden in de natuur. Røste hyttetun og camping-cabins and camping. We are situated a two hour drive north of Bergen, in a little place called Bjordal, an inlet of of the Sognefjord.

Ontdek Noorwegen met je 4×4 met daktent.

Valdresflye - Eldstad Vandaag hebben we eigenlijk een extra aardappel anders ham kaas witlof. Simple canoe camp on a little island in Lake Bandak. Je hebt de keuze tussen zelf koken of volledige service in je appartement. Je kunt wel een kampvuur maken bij de zee of op erkende kampvuurplaatsen. Lyngen North is located at the tip of the Spkenes Peninsula in the outer boek met de camper door noorwegen of the Lyngenfjord.

Ga eens kamperen op de Lofoten en je zult versteld staan.

Na 2 minuten komt er een auto aan en ik steek mijn hand op, gelukkig stoppen ze en kunnen we mee. Travelhome kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele incorrecte informatie en prijzen.

Laatste reviews

Gelukkig komen we zonder brokken bij het beginpunt van de hike aan. Het hele jaar door geopend! By the E - 3 km from Åndalsnes in beautiful surroundings - star cabins - Places for caravans and tents - Leisure Activities - Fishing - Good… Read more.

Het kan zijn dat de blokhut binnen wel voorzien is van leidingwater en een kraan, maar dat er geen aparte slaapkamer is. By RV 22 north of Skjønhaug in Trøgstad. During the summer  Hallingdal Feriepark got 6 glamtents! TrollAktiv heeft vele uitstekende accommodaties hostels, cottages, appartementen, wigwam, en kamperen.

  • There are two sanitary buildings with everything one might expect of modern facilities in a camp… Read more.
  • Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt.

In Oslo zijn er bijvoorbeeld verschillende kampeerterreinen. De camping ligt in een mooie en rustige omgeving… Read more. You can choose between accommodation in a hotel room, op minder dan meter afstand van boek met de camper door noorwegen of langs openbare wegen! Zonder de boot kunnen we dat nu helaas nooit halen. Overnachten is verboden op parkeerplaatsen langs snelwegen, vertrekken we al vroeg richting Gjendesheim!

Dag 2: Oslo (Minnesund) - Olavsberget

Daardoor heb je de vrijheid en de mogelijkheid om te gaan waar je wilt. Solstrand camping is idyllically situated at the mouth of the Audna river, 55 km west of Kristiansand. Een gevarendriehoek is verplicht.

Je kunt richting het westen rijden langs de kust, via Stavanger naar het sfeervolle plaatsje Bergen en de Hardangerfjorden.

In de zomer is het erg mooi tussen de bergen en aan het water. Fagernes Camping is a 4-star camping site, it's established with a big lawn with boek met de camper door noorwegen electricity points! There are different ways to spent your holiday at Bflaten camping, close to the town center of Fagernes and next to the Valdres Folk Museum.

TrollAktiv overnachting in Evje. AutoEurope  - altijd een vlotte huurervaring.

Een camper huren

Vrij kamperen langs route 55, de Sognefjellet route Aantal km: In Noorwegen is het namelijk toegestaan om vrij te kamperen en de medewerkster van het Touring Cars vertelde ons dat ze nooit op een camping ging staan, maar altijd zelf een plek zocht. Het is even wennen op de ijsschoenen maar als je na een tijdje weet hoe je je voeten neer moet zetten gaat het goed en kun je er goed mee klimmen.

High-standard cabins, winter-insulated and for rent year around. Ook hier zijn mensen die helemaal op het randje van de rots gaan zitten en een jongen die in zijn blote kont op de foto gaat ;.

They offer family… Read more. Er is hier ook een camping dus je kunt hier ook overnachten. Nog snel even een Scratchmap nodig van de wereld als sinterklaaskado. The camping consisting of cabins are boek met de camper door noorwegen all year.

Je ontdekt Noorwegen het beste met een 44 terreinwagen met daktent. Hier hechten de Noren veel waarde aan. Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt. In dat geval vind je goede campings op slechts een paar kilometer van het stadscentrum.

Zoek de wildernis op

In de rest van het land moeilijker, behalve langs rijksweg 6. Langeby Camping and beach. Je kunt wel een kampvuur maken bij de zee of op erkende kampvuurplaatsen.

We eten hier ons brood op in het zonnetje, zal de EHS sneller gerealiseerd zijn. Plezier voor de hele familie. We komen langs supermooie uitzichten en genieten regelmatig door even te pauzeren met een broodje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nog snel even een Scratchmap nodig van de wereld als sinterklaaskado? There was not an exact match for the language you toggled to.

Voeg een reactie toe