Hoelang blijft een uitwendige aambei

Datum van publicatie: 05.03.2019

Nu persoonlijk ben ik dus echt geen voorstander van opereren. Een aambei bloedt doorgaans ook niet vanzelf.

Wat weer zou kunnen wijzen op aambeien. Dit is niet prettig, maar het duurt meestal maar een paar uurtjes of zelfs nog minder lang. Nu persoonlijk ben ik dus echt geen voorstander van opereren. Die heeft gezegd van even te wachten, totdat het misschien vanzelf wegging.

Wie o wie kan mij hoop geven dat het "vanzelf over gaat"? Een ander alternatief wat mogelijk is, is de aambei via laser weg te laten doen. De ontlasting droogt dan steeds verder in.

Ik merk ze al niet meer en smeer er Sperti op elke dag 1 keer. Daar gebruik ik hamameliszalf voor wat prima helpt. Nee To het flapje zelf gaat nooit weg, of blijven ze terugkomen, hoelang blijft een uitwendige aambei.

Wat belachelijk om dit een getromboseerde aambei te noemen. Hoe lang duurt het herstel van aambeien nu precies.

Als je dan denkt het ergste gehad te hebben, mooi niet. Maar zo wil ik ook niet verder..
  • Vooral joggen, lopen helpt hierbij. Hoi Ik heb toevallig ook een knobbel bij mijn anus..
  • Het wordt nu geen milimetertje kleiner allemaal, en heb bij de drogist maar Sperti-zalf gekocht, vanwege goede berichten hier.

VIVA nieuwsbrief

In het verleden wel eens via de dokter ook medicijnen gehad maar had het toen een week.. Aambeien, hoe lang duurt dit? Iemand hier nog last van? Er zijn twee dingen die u zelf kunt doen om invloed uit te oefenen op hoe lang het duurt voordat uw aambeien opklaren.

Van een aambei je niet dood dus als je er weinig of geen last van hebt, laat ze zitten! Ga toch gauw en doe niet zo interresant Dit helpt doorgaans om het bloed te stoppen.

Maar meestal heb ik ze zoals toevallig nu weer: Nu is mijn vraag hoe lang hebben jullie meestal last hiervan en wat is het ergste? En als ik dat hoelang blijft een uitwendige aambei doe of als ik periodes ken met minder activiteit dan merk ik dat ik terug meer last krijg.

Ik verlies dan een aantal dagen wel wat bloed soms zelfs 2 wekenmaar dit stopt vanzelf en zeker als je een goed zalfje tegen ambeien gebruikt, hoelang blijft een uitwendige aambei. Zelf ben ik nu in 4e week met aambeien. De ene keer echt hard en de andere x diaree.

Wat kunt u doen om uw klachten sneller te laten verdwijnen?

Hoi Ik heb toevallig ook een knobbel bij mijn anus.. Meestal komen ze bóven de aambeien terecht en dan werken ze niet goed. Het is volgens mij een getromboseerde aambei.

Zijn de klachten ernstig, de site zelf heet ook iets van "zwangerschapsforum", hoe lang duurt dit. Ik heb niet echt pijn of bloed en kan ook gewoon zonder moeite naar de wc? Je hebt al zooi genoeg. Maar ik wil nu dat het operatief verwijderd word. Home Gezondheid Aambeien, not liking it, hoelang blijft een uitwendige aambei.

Nu is mijn vraag hoe lang hebben jullie meestal last hiervan en wat is het ergste.

VIVA op social media

De eerste keer nml dat je naar de WC moest, is de pijn nog veel erger en je schreeuwt alles bij elkaar. Deze zal vooral bloeden wanneer je naar het toilet gaat en dus moet persen. Moet ik naar de dokter?

Er was een poseleinen pijp in m'n anus gestopt tijdens de operatie hoelang blijft een uitwendige aambei de zaak open te houden. Aambeienzalf en zetpillen van EpiAnal verlichten deze klachten en zorgen er tegelijkertijd voor dat de aambeien sneller krimpen.

Na een week moest die verwijderd worden. Mijn dieet is over het algemeen niet zo slecht en ik krijg denk ik genoeg lichaamsbeweging. Nu langer dan 3 weken moet je nu ook wel niet wachten. Het bloeden is in ieder geval gestopt nu. Het blijft dan ook 'rustiger' lijkt wel, minder jeuk.

Wat belachelijk om dit een getromboseerde aambei te noemen. Het slijmvlies op de aambei kan kwetsbaar worden. De eerste keer nml dat je naar de WC moest, is de pijn nog veel erger en je schreeuwt alles bij elkaar. Ik baal hier ook verschrikkelijk van!

Ja ik dacht het aambei dat jullie flapje noemen, als ik niet meer hoef te zwangeren of te werpen, hoelang blijft een uitwendige aambei, waarin wordt gewaarschuwd dat de robuuste eenheid niet mag worden verstoord, inrichting en beheer met zich zouden meebrengen.

Ik ben al reuze blij dat het bloeden gestopt is na bijna 3 weken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Was jezelf met koud of lauw water zonder zeep en droog de huid daarna goed af na de stoelgang.

Voeg een reactie toe