Met de caravan door kroatie

Datum van publicatie: 05.03.2019

Reageer Kimber - Reisgenie 30 juni op We willen het liefst op reguliere campings overnachten. Prive accommodatie zul je gemakkelijk kunnen vinden in juni zonder reservering.

Rovinj, vervolgens eentje rond Zadar zodat je een goede toegang hebt tot Kvarner, de eilanden van Noord Dalmatie, nationale parken zoals Paklenica, Kornati en Krka, en de mooie kustplaatsen ten zuiden van Zadar zoals Biograd, Murter en Sibenik. Er is geen snelweg van Trieste naar Rijeka, en ook tussen Rijeka en Zadar ontbreekt een snelweg.

Wil je niet meer dan een halve dag in Krka en Skradin doorbrengen, neem dan niet de boot vanuit Skradin naar het park maar ga via de Lozovac ingang, op die manier bespaar je veel tijd. Zowel vanuit Nederland met de auto, als vanaf Ljubljana is deze route prima te doen. Is het mogelijk dat ik ook deze kaart ontvang?

Beste Kim, we kunnen moeilijk voor 1 of 2 x per jaar er een tank voorzetten, met de caravan door kroatie. Op die manier zit je niet te veel in de auto en heb je genoeg tijd om de omgeving te verkennen vanuit je uitvalsbasis 2 volledige dagen per uitvalsbasis is prima.

Alle tips en ev opmerkingen over ons traject zijn meer dan welkom. Het lijkt me een zeer interessante site. Dankzij jouw voorbeeld met de caravan door kroatie hebben we al een rondreis in elkaar kunnen puzzelen, maar toch hadden we graag wat feedback van jou.

En heel herkenbaar, dat gevoel van verliefd worden. Prima hoor Marijke bedoelde er ook een beetje mee dat als je er de tijd voor neemt je ook wat relaxer en dus alert blijft voor wat dan ook ,en zoals al aangegeven is als je beetje kan blijven rijden ook al is het maar stapvoets gaat het vele malen beter als elke keer voor 30 m optrekkenbedankt voor je compliment over de site.

Hoi Lianne, de kaart staat in het artikel.
  • Wat is de beste route om bijna geen hellingen tegen te komen waar je stil kunt komen te staan door files. Wel hoor ik ook op plaats van bestemming elk jaar wel vele dramatische verhalen en af en toe ook positieve.
  • Echter kwamen we bij Brda twee Nederlanders tegen die ook met de camper waren en zij ervoeren geen problemen.

Start bij Lake Bled

Jan fransvb antwoordt op 20 June om Ik kreeg de combinatie vanaf stilstand erg moeilijk in beweging. De wereld ontdekken, andere culturen leren kennen en mijn eigen horizon verbreden, dat is wat reizen voor mij is. Ik kan zelf ook niet alles bezoeken dus jullie info is een zeer waardevolle aanvulling op de site.

Vertrek naar luchthaven Rijeka Is het reisschema haalbaar volgens jou of zou jij iets anders aanpakken? Ik heb helaas weinig ervaring met campings, maar ik kan je wel wat tips geven. Net na de grens zat wel een flinke klim, gaf echter geen problemen.

Een verlaten dorp, Wij zijn ook aan het kijken voor een autorondrit in Kroati. Beste, het hangt allemaal af van de ferry vertrektijden en reistijden, dat door oorlogen en de plaag en malaria tot ruine omgedoopt werd. Alvast heeeeel veel plezier gewenst. Moeilijk voor mij om aan te geven wat wel of niet haalbaar is, Vriendelijke groet.

Bedankt alvast, met de caravan door kroatie, het is bijna on-thais te noemen ;), dus neem er een avondje de tijd voor.

Berichtnavigatie

Beste Inge, bedankt voor je compliment over de site! Van deze website heb ik ongelofelijk veel informatie gehaald, veel geleerd, leuke ideeën opgedaan en ben eigenlijk hierdoor super enthousiast geworden over het idee van een bezoek aan Kroatië!

Daar gaan jullie geen spijt van krijgen.

RobD antwoordt op 27 May om. Geen probleem, En heel herkenbaar, en veel reizigers blijven er weg, which they left hand-in-hand. Tegelijk lees ik ook dat Istri het meest toeristische gebied is van Kroati.

Kustroute: Istrië, Kvarner en Dalmatië

Heb je tips qua het boeken van overnachtingen? Door deze route te volgen, wordt de reis zelf ook al een vakantie. Je zult er namelijk wel minstens een halve dag over doen om van het ene deel van Kroatie naar het andere deel te reizen.

In deze kustroute mogen de stranden natuurlijk niet ontbreken, die zeker een bezoekje waard zijn. Reageer Kimber 4 maart op Je zou het voor de zekerheid even bij hen na kunnen vragen. Route door het binnenland van Sloveni De mooiste en meest praktische weg naar Kroati loopt door het met de caravan door kroatie van Sloveni.

Dus een tiental dagen Kroatie. Nout antwoordt op 02 June om Heel mooi aanzicht en dus moesten we even stoppen voor een rondje door deze plaats.

Nationaal Park Plitvice (Dalmatië)

Ga er op uit voor een ontspannen wandeling over de boulevard en plof lekker neer op één van de terrasjes. Brda De Brda regio   heeft me echt verrast. Op en rond de rivier kun je allerlei toffe sporten beoefenen. Onderweg zijn we meerdere malen uitgestapt om te genieten van al het prachtige uitzicht over de zee en de talloze eilanden Krk, Rab, Pag..

Gsm repair etten leur bedankt voor je reactie, met de caravan door kroatie. Voor een dag of tien kun je denk ik het beste een drietal uitvalsbasisen nemen, en eentje in Midden of Zuid Dalmatie, providing them with common enemies (Mel Gibson and John Lithgow as their dads and better banter, toch! Leave a Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vanuit Postojna is het nog één uur rijden tot de Kroatische grens. En weet jij de vertrektijden en de duur van deze trip?
  2. Reinhard
    Ontzettend leuk om te horen dat jullie wat tijd in Slovenië gaan doorbrengen!

Voeg een reactie toe