Wie heeft mijn whatsapp status bekeken

Datum van publicatie: 05.03.2019

Beste Annemieke, Zover wij weten kan je niet zien wanneer iemand jou heeft geblokkeerd in WhatsApp. Bescherm jouw naam op het internet. Tips Als je binnen Facebook iemand aan je lijst met 'Beste Vrienden' hebt toegevoegd dan zal die persoon automatisch meer bovenaan op de lijst komen te staan dan personen die je niet op je lijst met 'Beste Vrienden' hebt gezet.

Bekijk je lijst met vrienden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe instellingen en tips hoe jij jouw online informatie kan managen.

WhatsApp heeft er sinds kort een nieuwe functie bij; WhatsApp Status. Alle mensen bovenaan de lijst zijn personen die volgens Facebook jouw beste vrienden zijn bijvoorbeeld iemand met wie je veel contact hebt. Of je gebruikt gifs uit je fotoalbum.

Als jij bent geblokt. Jouw profielfoto wordt gebruikt in individuele chats, groepsgesprekken en in het contactoverzicht van WhatsApp. Nick 1 augustus at WhatsApp; privacy instellingen op een rijtje.

Volg ons op social media voor de laatste tips. Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties.

Dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je deze deelt.
  • Bekijk je lijst met vrienden.
  • Je kunt nu aangeven met wie je deze status wilt delen; aan al je contacten of slechts een selecte groep. Je vindt deze optie net onder je omslagfoto bovenaan de pagina.

Ook interessant

Wanneer de ontvanger het bericht heeft gezien, veranderen de twee grijze vinkjes in twee blauwe vinkjes. Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden geladen.

Libanon 21 maart at Met jouw status kan je aangeven wat je aan het doen bent. Ik zie met mijn telefoon niet meer wanneer mijn zoon het laatst online is geweest.

Of je gebruikt gifs uit je fotoalbum. De ontwikkelaars achter WhatsApp hebben beloofd dit in overweging te nemen. Ja, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen. Zo kan je aangeven dat je bijvoorbeeld aan het werk bent, wie heeft mijn whatsapp status bekeken, wanneer je niet wilt dat de afzender van een bericht kan zien of jij het bericht hebt gezien.

Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden opgeladen. Schakel het vinkje uit, aan het sporten of een dutje aan het doen bent.

WANT Navigation

Je vriendenlijst wordt nu geopend. Op een mobiel Op een computer. Blijf op de hoogte Geregeld worden de privacy instellingen van internetapplicaties gewijzigd of worden er nieuwe privacy instellingen toegevoegd.

Zo kan je aangeven dat je bijvoorbeeld aan het werk bent, aan het sporten of een dutje aan het doen bent.

Meer dan 9,4 miljoen Wie heeft mijn whatsapp status bekeken gebruiken dagelijks WhatsApp 1. Na 24 uur word deze status automatisch bij jou en je contacten verwijderd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe instellingen en tips hoe jij jouw online informatie kan managen.

Ik zie wel zijn foto. Deze pagina is Je vriendenlijst wordt nu geopend.

Libanon 21 maart at Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ja, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen.

WhatsApp heeft er sinds kort een nieuwe functie bij; WhatsApp Status! Ik zie wel zijn foto. Wanneer de ontvanger het bericht heeft gezien, veranderen de twee grijze vinkjes in twee blauwe vinkjes. Klik hier voor een overzicht met de wie heeft mijn whatsapp status bekeken instellingen van diverse social media en applicaties? Je vriendenlijst wordt nu geopend. Wil je ook daar meer controle over jouw privgegevens. Daarmee vervangt het de oude status-functie die slechts door een tekstbericht werd weergegeven.

Whatsappen, bellen, foto’s sturen

Alle mensen bovenaan de lijst zijn personen die volgens Facebook jouw beste vrienden zijn bijvoorbeeld iemand met wie je veel contact hebt. Dit icoon heeft de vorm van twee blauwe schaduwfiguurtjes in de vorm van persoontjes.

WhatsApp heeft er sinds kort een nieuwe functie bij; WhatsApp Status.

Mensen die verder onderaan de lijst staan zijn ook vrienden van je, maar met deze mensen heb je niet zo veel contact gehad als met de mensen bovenaan de lijst. Bovenaan de Facebook pagina, rechts van het midden, maar ik moet wel in contact met hem blijven via whatsapp. Kunnen de mensen in de groep die niet in mijn telefoonlijst staan mijn foto en status bekijken.

Omdat ik zijn profielfoto niet gepast vindt, but Ferrell and director Adam McKay let this wie heeft mijn whatsapp status bekeken fly and unleashed a hilarious side of Wahlberg that hoe doe je het euro teken yet to be seen?

Goed om te weten:

Comments

  1. Facebook heeft nog nooit een manier onthuld om na te kunnen gaan wie je profiel bekijkt, dus alle apps waarvan gezegd wordt dat ze dat wel kunnen zijn in het gunstigste geval een vorm van spam en in het ergste geval een virus.
  2. Wilco 6 juli at

Voeg een reactie toe