Aanvullende verzekering bij een andere zorgverzekeraar

Datum van publicatie: 06.03.2019

Wat wij verdienen, besteden we grotendeels aan het verbeteren van onze vergelijkers, zodat we de beste verzekeringen kunnen aanbieden voor de laagste prijs. Het fijne van onze zorgvergelijker is dat deze onafhankelijk is.

Vanaf half november heeft iedere inwoner van Nederland twee maanden de tijd om over te stappen van zorgverzekering. Klantenservice extra bereikbaar tijdens zorgseizoen In de maanden november en december is onze klantenservice ook open voor al je zorgvragen: Ben je bijvoorbeeld van plan aankomend jaar een beugel te nemen, meer naar de fysiotherapeut te gaan of wil je gebruik gaan maken van alternatieve geneeswijzen?

Dus kies nu voor je zorgverzekering vergelijken Alvast bedankt voor de inzet Met vriendelijke groet Ruud Meure. Dat is natuurlijk pijnlijk, maar als je met onze vergelijker overstapt, houd je mooi geld over om extra veel ijsjes in te slaan!

De acceptatieprocedure geldt gelukkig lang niet voor alle aanvullende verzekeringen, meestal alleen voor de meer uitgebreide pakketten. Door de keuzevrijheid van een restitutiepolis heb je vrije zorgkeuze. Sluit een nieuwe zorgpolis voor 1 aanvullende verzekering bij een andere zorgverzekeraar af via Overstappen. Je mag delen van  je ziektegeschiedenis dus niet verzwijgen.

Je kan je hiervoor ook apart aanmelden. Wij raden af om een losse aanvullende verzekering af te sluiten. Meestal gaat het om een maximaal aantal behandelingen of een maximale vergoeding per behandeling.

Ook de gecontracteerde zorgverleners zijn belangrijk en worden weergegeven in onze zorgvergelijker. Bij sommige zorgverzekeraars geldt een uitzondering.
  • Met vriendelijke groet, Overstappen. De meeste mensen vinden het veel gedoe, en denken niet veel te kunnen besparen met een vergelijking.
  • Wij raden af om een losse aanvullende verzekering af te sluiten.

Al verzekerd bij Menzis?

Doe de check Zo werkt medische acceptatie bij een aanvullende zorgverzekering Tandartskosten vergoed dankzij Tandongevallen-verzekering. Snel naar Zorgverzekering vergelijken. Wil je zelf je aanvullende zorgverzekering opzeggen? Ieder persoon is anders en iedereen heeft behoefte aan andere zorg.

Over onze test en dienstverlening.

  • Er is een zeer uitgebreid aanbod aan zorgverleners.
  • Specialistische ggz, dus zorg voor mensen met zware, ingewikkelde psychische aandoeningen.

Een collectieve verzekering is een verzekering voor een groep mensen. Dit is inderdaad de lijst van verzekeraars waarbij je in een losse aanvullende verzekering kon afsluiten. Nog een positieve bijkomstigheid is dat het maken van vergelijkingen verzekeraars dwingt transparant te zijn over hun kosten, aanvullende verzekering bij een andere zorgverzekeraar.

Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Doe de check Zo foto booth props kopen medische acceptatie bij een aanvullende zorgverzekering Tandartskosten vergoed dankzij Tandongevallen-verzekering.

Vergelijk binnen 1 minuut je zorgverzekering

De goedkoopste zorgverzekering vind je eenvoudig via Overstappen. Niets houd je nu meer tegen ieder jaar opnieuw je vaste lasten te verlagen. Neem 3 minuten de tijd om premies te vergelijken en je weet of je door een overstap kunt besparen.

Het is ook mogelijk om je aanvullende verzekering bij een andere zorgverzekeraar af te sluiten. Bij andere zorgverzekeraars krijg je te maken aanvullende verzekering bij een andere zorgverzekeraar een duurdere premie of zijn er andere extra acceptatie-eisen, zoals een aanvullende gezondheidsverklaring. Dit betekent een grote besparing voor de verzekeraar wanneer je kiest voor een verzekering waarbij alles online geregeld wordt!

Alleen basis- of ook aanvullende verzekering In Nederland is de basisverzekering voor iedereen verplicht. Afhankelijk van het type polis dat je hebt afgesloten, wordt de zorg vergoed die je bij je zorgverlener hebt gekregen.

Declareren kan lastiger zijn

Onderstaande aspecten kunnen een groot verschil maken in je kosten:. Het vergelijken én het overstappen is gratis. Je kunt jaarlijks een aardig bedrag besparen op je zorgverzekering als je een kort moment de tijd neemt om een vergelijking te maken.

Top 10 meest gestelde vragen over zorgverzekeringen Om je sneller te kunnen helpen hebben wij de 10 meest gestelde vragen aan onze klantenservice voor je op een rijtje gezet. Wij opereren zelfstandig en zijn niet aangesloten bij een overkoepelend bedrijf.

Eerste 3 jaar verblijf in ggz-instelling. Onderstaande aspecten kunnen een groot verschil maken in je kosten: Wil je toch je aanvullende verzekering los afsluiten. Niets houd je nu meer tegen ieder jaar opnieuw je vaste lasten te verlagen. Heb je wensen die de basisverzekering niet vergoedt? Nadeel is dat iedereen andere zorg nodig heeft en dus liever voor een andere zorgverzekering kiest. Aanmelding gelukt Wij hebben je een e-mail gestuurd om deze te bevestigen, aanvullende verzekering bij een andere zorgverzekeraar, aanvullende verzekering bij een andere zorgverzekeraar dien je eerst te bevestigen voor je een nieuwsbrief kan ontvangen van ons.

Check daarom voor je een aanvullende verzekering afsluit altijd even de voorwaarden van de verzekering.

Aanvullende verzekering los afsluiten onverstandig: meestal extra kosten

Inloggen Maak gratis kennis. Welke soorten zorg er in de basisverzekering vallen wordt bepaald door de overheid. De aanvullende verzekering is in tegenstelling tot de basisverzekering niet verplicht.

Een zorgverzekeraar hoeft je daarom niet te accepteren. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de belangrijkste veranderingen wat betreft zorg. Wil je zelf je aanvullende zorgverzekering opzeggen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Om je sneller te kunnen helpen hebben wij de 10 meest gestelde vragen aan onze klantenservice voor je op een rijtje gezet.
  2. Door de keuzevrijheid van een restitutiepolis heb je vrije zorgkeuze. Als je een hoger eigen risico neemt, betaal je per maand een lagere premie.

Voeg een reactie toe